Over Ons

Simfone is een bedrijf dat is begonnen uit passie en interesse voor smartphones en computers. Iedereen heeft tegenwoordig een technisch apparaat bij zich waarmee contact houden eenvoudiger is. Deze apparaten worden met de dag complexer en steeds geavanceerder. Zo ook de eventuele problemen en storingen met deze apparaten. Al vroeg merkten wij dat we niet alleen een passie hadden voor computers en telefoons. Ook merkten we dat het ons iedere keer voldoening gaf wanneer we een probleem, storing en/of schade konden repareren en oplossen.

Hierdoor kwam ook direct de vraag waarom we dit ook niet voor anderen kunnen doen? Met deze vraag ontstond direct het idee voor Simfone: Een bedrijf dat zich specialiseert op computer/tablet/smartphone reparaties, gadgets en accessoires verkoopt en daarnaast nog andere diensten en producten levert. Een winkel die voor iedereen toegankelijk is, zowel voor jong en oud.

Met een Technische afdeling, een afdeling voor tabak, post, kantoorartikelen, snacks, dranken en wenskaarten kan Simfone aan de wensen van iedereen voldoen.

Desondanks zullen we continue blijven vernieuwen en oriënteren hoe wij iedereen zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.